Contract de Mentenanta Aer Conditionat

Daca va doriti sa nu aveti probleme in timpul sezonului cald cu aparatele de aer conditionat cel mai intelept lucru este sa le oferiti un plan de mentenanta conform cu recomandarile producatorului sau comerciantului de la care ati facut achizitia. Orice aparat de aer conditionat are nevoie la intervale regulate de igienizari – curatari complete ale partilor componente, filtre, praf, particule si de revizii. Lipsa igienizarilor si lipsa reviziilor creste riscul defectiunilor si acestea apar cu cea mai mare probabilitate exact in zilele cele mai calduroase, in care aparatul de aer conditionat este necesar mai mult decat oricand. Apelati la firme specializate pentru planuri de mentenanta la aparatele de aer conditionat.

aer conditionat
aer conditionat

Dispunem de personal calificat in prestarea de service aer conditionat. Avand la dispozitie si mijloace adecvate, putem efectua orice operatiune de service solicitata. In cadrul unui service aer conditionat, echipa noastra va realiza verificari periodice ale instalatiei de aer conditionat, mentinerea bunei functionari a acesteia dar si reparatii in cazul defectiunilor.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta, revizii si igienizari pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat cum ar fii: aer conditionat mono-split, dublu si triplu split, aer conditionat MULTI, aer conditionat caseta, coloana, convertibil, aer conditionat duct de tubulatura.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta si igienizari pentru toate marcile de aparate de aer conditionat cum ar fii: Hitachi, Airwell, Chigo, Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Ldk, LG, Midea, Nordstar, Osaka, Sharp, Whirlpool, Yamato.

aer conditionat

  • Service 24/48 H

    Fiecare interventie are loc in cel mult 48 de ore de la solicitare, termen care depinde si de numarul aparatelor si de tipul sistemului de climatizare.
  • Consultanta Online

    Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavaostra in legatura cu service aer conditionat.
  • Personal Calificat

    Dispunem de un personal calificat in domeniu, gata sa intervina pentru orice fel de operatiune de: montaj, service, intretinere si comercializare aparate de aer conditionat.

Recomandarile Noastre