Piese de Schimb Aer Conditionat

Daca sunt necesare piese de schimb pentru aparatul dumneavoastra de aer conditionat le putem procura direct de la importator sau de la reprezentantii importatorului marcii de aer conditionat respective. Piesele de aer conditionat care se strica cel mai des sunt turbinele si cu placile de baza. Aceste piese pot fi inlocuite cu succes daca aparatul provine de la un producator cunoscut si nu este mai vechi de 4-5 ani. In situatiile in care aparatul de aer conditionat este mai vechi, piesele de schimb se pot gasi foarte greu sau la preturi care nu justifica reparatia ci mai degraba sugereaza inlocuirea completa a aparatului cu unul nou.

aer conditionat
aer conditionat

In cazul in care aparatul dumneavoastra de aer conditionat nu mai functioneaza in parametri normali, noi va stam la dispozitie cu servicii complete de service in vederea reparatiei. Atunci cand aveti nevoie de ajutor, echipa noastra de profesionisti este gata sa va ajute.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta, revizii si igienizari pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat cum ar fii: aer conditionat mono-split, dublu si triplu split, aer conditionat MULTI, aer conditionat caseta, coloana, convertibil, aer conditionat duct de tubulatura.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta si igienizari pentru toate marcile de aparate de aer conditionat cum ar fii: Hitachi, Airwell, Chigo, Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Ldk, LG, Midea, Nordstar, Osaka, Sharp, Whirlpool, Yamato.

aer conditionat

  • Service 24/48 H

    Fiecare interventie are loc in cel mult 48 de ore de la solicitare, termen care depinde si de numarul aparatelor si de tipul sistemului de climatizare.
  • Consultanta Online

    Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavaostra in legatura cu service aer conditionat.
  • Personal Calificat

    Dispunem de un personal calificat in domeniu, gata sa intervina pentru orice fel de operatiune de: montaj, service, intretinere si comercializare aparate de aer conditionat.

Recomandarile Noastre