Revizii Aer Conditionat

Pentru a pastra garantia oferita de producator sunteti obligat sa realizati revizii la aparatele de aer conditionat conform cu indicatiile producatorului: o data sau de doua ori pe an. In functie de gradul de folosire, puterea acestuia, locul de amplasare, reviziile sunt indicate a fi realizate mai des. In cadrul unei revizii se pot descoperi din timp semne de uzura, configurari improprii, se pot descoperi si curata urme de praf, mirosuri, scurgeri, sunete nepotrivite sau alte probleme in buna functionare a aparatului. Reviziile si igienizarile la timp va pot oferi linistea ca aparatul de aer conditionat va functiona fara probleme in sezon.

aer conditionat
aer conditionat

Aparatele de aer conditionat necesita o atentie aparte si doar persoanele autorizate ar trebui sa le instaleze, sa le mute sau sa incerce sa le repare. Daca intampini probleme cu aparatul de aer conditionat, noi te putem ajuta. Echipa noastra iti sta la dispozitie.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta, revizii si igienizari pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat cum ar fii: aer conditionat mono-split, dublu si triplu split, aer conditionat MULTI, aer conditionat caseta, coloana, convertibil, aer conditionat duct de tubulatura.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta si igienizari pentru toate marcile de aparate de aer conditionat cum ar fii: Hitachi, Airwell, Chigo, Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Ldk, LG, Midea, Nordstar, Osaka, Sharp, Whirlpool, Yamato.

aer conditionat

  • Service 24/48 H

    Fiecare interventie are loc in cel mult 48 de ore de la solicitare, termen care depinde si de numarul aparatelor si de tipul sistemului de climatizare.
  • Consultanta Online

    Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavaostra in legatura cu service aer conditionat.
  • Personal Calificat

    Dispunem de un personal calificat in domeniu, gata sa intervina pentru orice fel de operatiune de: montaj, service, intretinere si comercializare aparate de aer conditionat.

Recomandarile Noastre