Demontaj / Montaj Aer Conditionat

Operatiunea de demontaj si montaj la aparatele de aer conditionat se recomanda a se face numai cu personal autorizat, deoarece decuplarea defectuoasa sau manevrarea necorespunzatoare a partilor componente poate produce pierderi de freon, avarii la circuitul de legatura, sau de conexiune intre unitatea interioara si cea exterioara. Personalul care opereaza astfel de lucrari este autorizat si instruit astfel incat putem oferi garantii ca aparatul odata remontat functioneaza in parametrii normali la noua destinatie. In interventiile de demontaj/montaj se ofera toate cele 3 servicii, si anume oferim demontajul, transportul si montajul la noua locatie.

Demontaj / Montaj Aer Conditionat
Demontaj Aer

Oferim servicii montare cat si demontare a aparatelor de aer conditionat in case, blocuri, apartamente etc. Pentru programari va punem la dispozitie doua posibilitati de contact.

Ne puteti apela la numerele de telefon afisate pe site, sau trimitand un e-mail la adresa noastra in care sa trimiteti toate datele dumneavoastra de contact. Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta, revizii si igienizari pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat cum ar fii: aer conditionat mono-split, dublu si triplu split, aer conditionat MULTI, aer conditionat caseta, coloana, convertibil, aer conditionat duct de tubulatura.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta si igienizari pentru toate marcile de aparate de aer conditionat cum ar fii: Hitachi, Airwell, Chigo, Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Ldk, LG, Midea, Nordstar, Osaka, Sharp, Whirlpool, Yamato.

Montaj Aer Conditionat

  • Service 24/48 H

    Fiecare interventie are loc in cel mult 48 de ore de la solicitare, termen care depinde si de numarul aparatelor si de tipul sistemului de climatizare.
  • Consultanta Online

    Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavaostra in legatura cu service aer conditionat.
  • Personal Calificat

    Dispunem de un personal calificat in domeniu, gata sa intervina pentru orice fel de operatiune de: montaj, service, intretinere si comercializare aparate de aer conditionat.

Recomandarile Noastre