Igienizari Aer Conditionat

Cele mai multe defectiuni intalnite la clientii nostri sunt generate de ingrijirea necorespunzatoare a aparatelor de aer conditionat, si anume lipsa igienizarilor si reviziilor la intervalele de timp recomandate de producator. Igienizarea aparatelor de aer conditionat este recomandata a se efectua la inceput si la final de sezon de functionare (rece sau cald), intrucat igienizarea curata filtrele de particulele depuse, de praf si alte depuneri, care pot produce miros neplacut sau pot ingreuna functionarea diverselor elemente componente, care in final produc nefunctionari partiale sau totale ale aparatelor de aer conditionat.

aer conditionat
aer conditionat

Pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor in aparatele de aer conditionat va recomandam curatarea periodica a filtrelor si a evaporatorului aparatului de aer conditionat. Serviciul consta intr-un ansamblu de operatiuni de curatare si igienizare a aparatelor de aer conditionat utilizand substante special destinate.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta, revizii si igienizari pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat cum ar fii: aer conditionat mono-split, dublu si triplu split, aer conditionat MULTI, aer conditionat caseta, coloana, convertibil, aer conditionat duct de tubulatura.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta si igienizari pentru toate marcile de aparate de aer conditionat cum ar fii: Hitachi, Airwell, Chigo, Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Ldk, LG, Midea, Nordstar, Osaka, Sharp, Whirlpool, Yamato.

aer conditionat

  • Service 24/48 H

    Fiecare interventie are loc in cel mult 48 de ore de la solicitare, termen care depinde si de numarul aparatelor si de tipul sistemului de climatizare.
  • Consultanta Online

    Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavaostra in legatura cu service aer conditionat.
  • Personal Calificat

    Dispunem de un personal calificat in domeniu, gata sa intervina pentru orice fel de operatiune de: montaj, service, intretinere si comercializare aparate de aer conditionat.

Recomandarile Noastre