Incarcare Freon Aer Conditionat

Daca aveti un aparat de aer conditionat care pierde freon nu ezitati si chemati un specialist. Aparatele de aer conditionat sunt proiectate sa functioneze cu freon in circuit, asa ca lipsa freonului poate genera defectiuni severe. Echipa noastra va interveni pentru diagnosticarea aparatului, intai urmarindu-se sursa pierderii de freon, care trebuie imediat reperata si reparata. Incarcarea ulterioara cu freon se face la presiunea potrivita aparatului dumneavoastra, se vor efectua teste de buna functionare si se ofera garantie pentru lucrarea efectuata.

aer conditionat
aer conditionat

Aparatul de aer conditionat nu mai da randament? Considerati ca nu mai racoreste asa cum ar trebui? Firma noastra va ofera atat confortul climatic cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, prin serviciul de incarcare freon. Echipa noastra calificata iti sta la dispozitie.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta, revizii si igienizari pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat cum ar fii: aer conditionat mono-split, dublu si triplu split, aer conditionat MULTI, aer conditionat caseta, coloana, convertibil, aer conditionat duct de tubulatura.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta si igienizari pentru toate marcile de aparate de aer conditionat cum ar fii: Hitachi, Airwell, Chigo, Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Ldk, LG, Midea, Nordstar, Osaka, Sharp, Whirlpool, Yamato.

aer conditionat

  • Service 24/48 H

    Fiecare interventie are loc in cel mult 48 de ore de la solicitare, termen care depinde si de numarul aparatelor si de tipul sistemului de climatizare.
  • Consultanta Online

    Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavaostra in legatura cu service aer conditionat.
  • Personal Calificat

    Dispunem de un personal calificat in domeniu, gata sa intervina pentru orice fel de operatiune de: montaj, service, intretinere si comercializare aparate de aer conditionat.

Recomandarile Noastre