Montaj Aer Conditionat

Va oferim serviciul de montaj de aparate de aer conditionat atat pentru aparatele comercializate de noi cat si pentru cele cumparate de la mari retaileri. Echipele noastre pot acoperi solicitari de montaj in Bucuresti – toate sectoarele – dar si in zonele imediat apropiate. In general putem asigura montajul profesional pentru aparatele split, multi-split, rezidentiale in 48 de ore de la solicitarea dumneavoastra dar in sezonul cald este necesara confirmarea telefonica a operatorului nostru pentru o programare sigura in 48 de ore sau mai mult.

aer conditionat
aer conditionat

Instalarea corecta a aerului conditionat este foarte importanta pentru functionarea impecabila a acestuia. Echipa noastra de profesionisti are posibilitatea de a-si indruma clientii datorita experientei vaste din acest domeniu, precum si datorita aparaturii si a uneltelor moderne pe care le utilizeaza.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta, revizii si igienizari pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat cum ar fii: aer conditionat mono-split, dublu si triplu split, aer conditionat MULTI, aer conditionat caseta, coloana, convertibil, aer conditionat duct de tubulatura.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta si igienizari pentru toate marcile de aparate de aer conditionat cum ar fii: Hitachi, Airwell, Chigo, Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Ldk, LG, Midea, Nordstar, Osaka, Sharp, Whirlpool, Yamato.

aer conditionat

  • Service 24/48 H

    Fiecare interventie are loc in cel mult 48 de ore de la solicitare, termen care depinde si de numarul aparatelor si de tipul sistemului de climatizare.
  • Consultanta Online

    Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavaostra in legatura cu service aer conditionat.
  • Personal Calificat

    Dispunem de un personal calificat in domeniu, gata sa intervina pentru orice fel de operatiune de: montaj, service, intretinere si comercializare aparate de aer conditionat.

Recomandarile Noastre