Service Aer Conditionat

Realizam interventii de service la aer conditionat pentru toate problemele care pot aparea in functionare: probleme ce tin de telecomanda, de alimentare, de start si stop, probleme de functionare ale unitatii interioare, cum ar fi zgomote, miros urat, mers neliniar, probleme la clapete, probleme care apar la traseul frigorific, eventuale scurgeri de freon sau probleme la unitatea exterioara, praf, depuneri, randament scazut, si asa mai departe. Echipele noastre pot interveni in functie de sezon in 24 sau 48 de ore. Daca problemele se pot remedia la locatia dumneavoastra se vor face pe loc toate actiunile necesare, iar in celelalte cazuri se preia unitatea defecta pentru a intra in reparatie la unitatea noastre de service.

aer conditionat
aer conditionat

Cand vine vorba de service-ul aerelor conditionate, societatea noastra are solutia. Dispunem de personal calificat si de mijloacele necesare pentru realizarea oricarei operatiuni de service aer conditionat. Va asteptam sa va faceti o programare, sunand la numerele de telefon puse la dispozitie.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta, revizii si igienizari pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat cum ar fii: aer conditionat mono-split, dublu si triplu split, aer conditionat MULTI, aer conditionat caseta, coloana, convertibil, aer conditionat duct de tubulatura.

Asiguram montare si demontare, service, montaj, mentenanta si igienizari pentru toate marcile de aparate de aer conditionat cum ar fii: Hitachi, Airwell, Chigo, Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Ldk, LG, Midea, Nordstar, Osaka, Sharp, Whirlpool, Yamato.

aer conditionat

  • Service 24/48 H

    Fiecare interventie are loc in cel mult 48 de ore de la solicitare, termen care depinde si de numarul aparatelor si de tipul sistemului de climatizare.
  • Consultanta Online

    Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a raspunde tuturor intrebarilor dumneavaostra in legatura cu service aer conditionat
  • Personal Calificat

    Dispunem de un personal calificat in domeniu, gata sa intervina pentru orice fel de operatiune de: montaj, service, intretinere si comercializare aparate de aer conditionat.

Recomandarile Noastre