Reparatiile la aparatele de aer conditionat sunt necesare ori de cate ori constatati probleme in functionare cum ar fi functionare zgomotoasa, miros neplacut, functionare in reprize, scurgeri din traseul frigorific intre unitatea interioara si cea exterioara, lipsa raspuns la actionarea telecomenzii, samd. Va rugam sa apelati numarul nostru de telefon pentru a raporta unui operator problemele pe care le are aparatul dumneavoastra iar acesta va face o programare pentru una dintre echipele care deservesc sectorul in care va aflati. Reparatiile la aparatele de aer conditionat se efectueaza in marea majoritatea in locatia dumneavoastra, doar in cazurile in care defectiunile sunt mai severe exista posibilitatea preluarii partii avariate pentru reparatii la unitatea noastra de service – dar aceste cazuri nu sunt atata de dese.

aer conditionat
aer conditionat

Reparatiile care sunt cerute la aparatele de aer conditionat care se afla in garantie, in mod evident sunt gratuite, daca producatorul aparatului are un contract de service cu societatea noastra. Toate costurile reparatiei, manoperei, pieselor de schimb – daca exista – sunt comunicate in prealabil de operator, in momentul in care se face programarea pentru reparatii.

Reparam orice model de aparat de aer conditionat produs de marcile cunoscute: Hitachi, Airwell, Chigo, Daikin, Fujitsu, Gree, Hitachi, Ldk, LG, Midea, Nordstar, Osaka, Sharp, Whirlpool, Yamato.


Recomandarile Noastre